Op deze manier spot je inbrekers direct

Heb je net een nieuwe vloer gelegd, nieuwe meubels aangekocht en fraaie lampen opgehangen, wordt er ingebroken! Bijzonder vervelend, daar inbrekers vaak een flinke ravage achterlaten bij een inbraak. Op welke manier kun je voorkomen dat inbrekers je nieuwe vloer en interieur kunnen beschadigen? Is het überhaupt mogelijk om inbrekers buiten de deur te houden? Door het toenemende geweld dat inbrekers gebruiken is de kans op een inbraak steeds groter worden. Gelukkig zijn er verschillende vormen van inbraakpreventie, waarmee je de kans op een inbraak sterk verkleint.

Kies voor een slimme deurbel met camera

Een van de mogelijkheden om inbrekers direct te spotten, is het gebruik van een slimme deurbel met camera. Zeker wanneer de verlichting in huis ingeschakeld is, zal een inbreker aanbellen. Zou deze de deur open proberen te breken, dan hoor je dit en heb je bij een goed slot voldoende tijd om de politie in te schakelen. Iets wat een inbreker wil voorkomen! Met een slimme deurbel krijg je een melding op je mobiele telefoon, zodra er aangebeld wordt. Via de camera zie je direct wie er voor de deur staat. Herken je deze persoon niet? Laat in de deur in dat geval gesloten!

Alarmsysteem in huis laten installeren

Op het moment dat de verlichting uitgeschakeld is en je al op bed ligt, zal een inbreker de deur proberen te forceren. Kies voor een alarmsysteem in huis, om direct gewaarschuwd te worden bij een inbraak. Naast het feit dat je zelf wakker schrikt, zal ook de inbreker schrikken van het alarm. Deze zal je woning zo snel mogelijk verlaten, om niet gepakt te worden door de politie. Schakel een slotenmaker in, om je te laten helpen bij het ontwerpen van een alarmsysteem voor in huis. Je kunt tegenwoordig verschillende elementen met elkaar combineren. Denk aan magneetcontacten, een bewegingssensor, enzovoorts.

Facebook
Twitter
Pinterest