Maak iets moois van je betonnen vloer

Een betonnen vloer is vaak erg praktisch. Hij is makkelijk schoon te houden en vraagt zo weinig onderhoud. Maar comfortabel is een betonnen vloer allerminst. Daarnaast is ook beton niet tegen alles bestand. Er kunnen putten en scheuren in de vloer ontstaan waardoor het er niet mooi meer uitziet. Bovendien is een betonnen vloer natuurlijk niet echt representatief voor je bedrijf. Daar kun je iets aan doen door een coating op het beton te laten aanbrengen door een deskundig bedrijf. 

Wat zijn de voordelen van een betonvloercoating?

Een betonvloer coating heeft een paar belangrijke voordelen. Je kunt er beschadigingen in de vloer mee repareren. Daarnaast wordt de vloer letterlijk keihard en kan dus tegen een stootje. Ideaal voor een werkplaats waar af en toe gereedschap of onderdelen op de grond vallen. De coating zorgt ervoor dat de vloer jarenlang mee gaat. Daarnaast heb je aan een vloer met betoncoating heel weinig onderhoud. Vegen met een huisbezem is vaak al voldoende. Boenen kan, met een sopje met een mild schoonmaakmiddel. 

Laat een mooie betonvloercoating plaatsen

Kan jouw betonnen vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Kijk dan eens op https://www.betonvloercoating.nl/. Hier vind je alle informatie over de voordelen van een betonvloer coating en kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen om jouw betonnen vloer van een dergelijke coating te laten voorzien. Hiervoor zijn verschillende opties, de behandeling wordt ook altijd afgestemd op de vloer waar de coating op geplaatst gaat worden.  

Verduurzaam je betonnen vloer

Wil jij ook je betonnen vloer verduurzamen? Bij gietvloerrotterdam.nl kun je terecht om je vloer vakkundig te laten voorzien van een mooie gietvloer. Een gietvloer is vloeistofdicht en daardoor vrijwel onverslijtbaar. Gietvloeren zijn geschikt voor zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de vloer een bepaalde droogtijd nodig heeft voordat je erop kunt lopen. Het is om die reden het handigst om een gietvloer te laten plaatsen in een huis waar je nog niet woont of een bedrijfspand dat nog niet in gebruik is genomen.

Facebook
Twitter
Pinterest