Waar moet je op letten als je een gietvloer wilt?

Een gietvloer is een prima keuze voor zowel thuis als voor een kantoorpand. Het grote voordeel van een gietvloer is dat de vloer vele jaren meegaat en je dus niet over een paar jaar alweer naar wat nieuws om moet gaan zien. Daarnaast past de gietvloer ook prima bij een moderne inrichting. Houd je van strak en stijlvol dan is een gietvloer zeker een prima keuze als de vloer moet worden vervangen.  

Hoe  houd ik mijn gietvloer schoon?

Een gietvloer schoon houden is heel eenvoudig. Je hoeft eigenlijk alleen maar met een huisbezem de vloer te vegen. Stofzuigen is eigenlijk niet eens nodig. Het kan uiteraard wel, een gietvloer is prima bestand tegen de stofzuiger. Afhankelijk van hoe de vloer gebruikt wordt kun je daarnaast eens in de zoveel tijd de vloer reinigen met een sopje van een mild schoonmaakmiddel. Omdat de vloer vochtdicht is hoef je voor vlekken niet bang te zijn.

Wat betaal je voor een gietvloer?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een gietvloer niet overdreven duur. Op gietvloerprijzen.nl kun je een indicatie vinden van wat een gietvloer ongeveer kost. Natuurlijk hangt de prijs af van het aantal vierkante meters dat de vloer beslaat. De ene soort vloer is duurder dan de andere en het ene bedrijf rekent meer dan het andere. Het grote voordeel van online shoppen voor een gietvloer is dat je heel gemakkelijk prijzen kunt vergelijken.   

Inspiratie opdoen voor je nieuwe gietvloer

Op het internet kun je inspiratie opdoen als je op zoek bent naar een mooie gietvloer. Kijk bijvoorbeeld eens op gietvloer.net. Het voordeel van online een  gietvloer uitzoeken is dat je alle soorten vloeren kunt vergelijken en op die manier een keuze maken die goed past bij je persoonlijke voorkeuren. Een gietvloer is geschikt voor alle ruimtes in huis, zowel de woonkamer als de keuken, de hal of de badkamer. Ook in de slaapkamer kun je een gietvloer laten leggen, als je dit  te koud vindt kun je de vloer voorzien van decoratieve kleden.

Facebook
Twitter
Pinterest