Top 5 rolgordijnen

Wat past er goed bij je lamelparket? Kies voor rolgordijnen! Een top 5 van de beste Rolgordijnen in elke categorie. Of je nu opzoek bent naar zonwering voor in de slaapkamer of voor in de woonkamer. Voor elke soort kamer is er een optie!

 1. Transparante rolgordijnen 

Transparante zonwering op maat geven een mooie sfeer in je huis. Bovendien biedt het privacy en geeft jouw huis een mooi licht karakter. Deze transparante rolgordijnen passen bij elk interieur, zowel op kantoor als in de woonkamer en het is in elke kleur te verkrijgen.

De rolgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Hierdoor kan je het product op een eenvoudige manier voor of tegen het raam ophangen.

 1. Rolgordijn op maat

Heeft jouw raam geen standaard maat? Ga dan voor de rolgordijnen op maat. Waarom? Het past altijd precies. Bovendien is het vaak de mooiste en beste oplossing. Zo hebt je geen kieren langs de zijkanten en functioneert het gordijn beter (tegenhouden van licht).

Rolgordijnen op maat zijn dé oplossing voor zowel zeer grote als kleine ramen. Kortom, ze overtreffen de standaard rolgordijnen die vaak net niet perfect aansluiten. 

 1. Duo Rolgordijnen

Valt het jou ook op dat steeds meer mensen overstapen van ‘gewone’ rolgordijnen naar duo-rolgordijnen? Met de kwaliteit duo-rolgordijn van het merk Solux bepaal je zelf de lichtinval en privacy in je kamer. ’s Avonds kun je eenvoudig de inkijk wegnemen. Wil je juist meer licht in huis? Dan rol je het duo-gordijn juist open! De perfecte dag- en nachtcombinatie en enorm trending.

 1. Rolgordijn met zijgeleiding

Rolgordijnen met zijgeleiding is de perfecte keuze voor in de slaapkamer. Door middel van de zijgeleiding is het namelijk mogelijk om een kamer 100% donker te krijgen. Je slaapt hierdoor extra lekker en bepaalt zelf wanneer het weer licht wordt in je slaapkamer! Wat zijn mogelijkheden in rolgordijn met zijgeleiding?

 • Op maat gemaakt tot 4 meter
 • 100% verduisterende stof
 • Met zijgeleiding (u-profielen)
 • In luxe cassette

Bovendien zijn de rolgordijnen met zijgeleiding zeer gemakkelijk te monteren met een klik-en-klaar bevestigingssysteem. Al met al zeer functioneel, eenvoudig en snel bevestigd.

 1. Elektrische rolgordijnen

Waarom kiezen voor een elektrisch rolgordijn? Gemakt is steeds belangrijker voor ons. Het elektrisch rolgordijn zorgt voor ultiem comfort & bedieningsgemak. Het elektrisch rolgordijn van PAX Raamdecoratie wordt standaard geleverd met onze voordelige maar kwalitatieve Profit Line batterijmotor, batterijhouder, batterijen, oplader en handzender.

Voordelen van elektrisch rolgordijn:

 • Gemak en comfort
 • Verduisterende of semi-transparant
 • Luxueus en stijlvol
 • Motor is niet zichtbaar
 • Uitstraling van een regulier rolgordijn
 • Meer dan 200 keuzes stof kleur (doek kleur)
Facebook
Twitter
Pinterest